Muscari og hyacinther

Kan du også se det ?

Hej allesammen.

Kan du også se det ? – ja altså det der specielle lys der er udenfor når vinteren er på retur. Jeg elsker det. Alting får ligesom en helt anden dimension. Når solen , som i disse dage kommer i glimt og den står  lavt på himlen,  så får alle de nøgne træer og buske udenfor pludselig en magisk tiltrækning på mig og jeg kan ikke gå forbi dem uden at jeg lige skal se om der er knopper at se og dermed tegn på at det også i år bliver forår på et eller andet tidspunkt.

Det er sikkert – vi får også forår i år !!! Jeg har nemlig idag set,  at syrenerne  og stjerne magnolien har store knopper. Det er da forunderligt .

Jeg synes friske blomster er noget af det bedste , her efter at have gemt julenpynten væk.Der er dog længe til at vi kan gå ud i haven og hente blomster ind. Friske blomster gør mig glad og lige nu syntes jeg alle de sarte farver klæder lyset som den lave sol skaber.Jeg har derfor købt masser af lækre blomster og kirsebærgrene med grønne knopper.Lige til at fylde i vaser og kander. Lige til at blive i godt humør af.

Muscari og hyacinther
Forårs pasteller
Kirsebær grene
Forår på vej !

Løgplanter af alle slags er der også i butikken , så hvis du har lyst til at komme i forårs humør så er butikken åben imorgen torsdag fra 13-17 .og der er som altid kaffe på kanden.

Tulipaner
Hvide små tulipaner på spring !

Masser af forårs hilsener og godt humør sender jeg til jer.

Kærlig hilsen

Birgitte

Ps . Hvis du trænger til mere kulør på tilværelsen – så se lige disse lækre amaryllis !

Gule amaryllis
Amaryllis

Similar Posts