Kirstens Erantis have

Haven kalder ….

Jeg har været i haven de sidste to dage. Hvor er det  altså bare dejligt endeligt at kunne være ude – uden at fryse. Jeg har knoklet med at fjerne blade, græstotter og alt det der nu trænger til at blive ordnet efter en lang vinter. Stor er glæden nu hvor alting igen spirer og gror og hvor er det dog befriende at give sig i kast med alle de gøremål der presser sig på.  Jeg havde rent glemt den følelse der indfinder sig når man arbejder i haven. Alle andre tanker lægger sig nærmest som en tåge i baggrunden og det er som om alle mine tanker kun kredser om alle mine ønsker for denne have sæson . Hvor er det skønt bare at få lov til at drømme og lægge planer !. Jeg kender en der har den smukkeste forårshave- sådan en drømmer jeg om på sigt – se bare her

Kirstens Erantis have
Erantis i tusindvis
enkelte "gæster" klædt i hvidt
Enkelte "gæster" klædt i hvidt

Have drømme og gode oplevelser  er der heldigvis flest af, men desværre sniger der sig en gang imellem mindre sjove ting ind i min have. Den Iberiske skovsnegl er jo efter hånden noget vi alle  har været nødt til at tage alvorligt, og nu er der kommet en ny sygdom til Danmark og den kan ramme alle ejere af buksbom planter.

Jeg har i min have plantet små hække af buksbom og de har fået denne nye svampe sygdom som er en fæl ting at gøre sine erfaringer med. Jeg vidste intet om denne sygdom før mine hække begyndte at se mærkelige ud og derfor søgte oplysninger herom. Jeg må nu kassere planter for mange tusind kroner og derud over kommer ærgrelsen ved at måtte undvære dem. Jeg tør ikke plante nye lige foreløbig så nu går jeg og tænker på hvad alternativet kan være ? Hvis du har buksbom og er interesseret i at vide mere så læs dette .

Jeg håber du har mulighed for at nyde det gode vejr og selvom de nu siger det bliver koldere i weekenden så er der dog en ting der er helt sikkert- det kan ikke ødelægge mit gode humør for foråret er kommet og lige om lidt er det April og så er det tid til at så !

Har du lyst til at besøge butikken og måske få en kop kaffe i haven er jeg der imorgen fra kl 13- 17 og jeg har selvfølgelig masser af blomster i vaserne.

Mange forårs glade hilsener fra mig.

Birgitte

P.S . Jeg har planlagt nye kurser og de bliver lagt ind på hjemmesiden i løbet af de næste dage så glæd dig, du kan snart lave skønne forårs ting til hus og have.

Similar Posts