Har du tænkt på din adventskrans ?

Hej allesammen.

Har I tænkt på at der kun er lidt over en uge til 1. søndag i advent? Jeg synes det er hyggeligt at tænke på og jeg glæder mig til alle de skønne stunder her i december. Jeg elsker denne tid med alt hvad det indebærer.

Advents søndage er noget af det jeg husker fra min barndoms jul. Min mor har altid gjort meget ud af at skabe en dejlig stemning på de søndage. Jeg husker tilbage på familie hygge, med  kage, te og en afslappet stemning. Det har vi da alle brug for og de fleste holder da også den tradition i hævd.

Hvis du også synes det er dejligt, så kan du stadig nå at tilbringe nogle inspirerende timer i mit hyggelige julehus hvor du har god tid til at kreere din egen advents krans, og andre gode sager så du får en god start på jule måneden, i en afslappet atmosfære. Der er stadig nogle pladser, så grib din veninde, eller en anden du har lyst til at tilbringe nogle timer i selskab med, og jeg vil gøre mit aller bedste for at kræse om jer med gode ideer, nymalet/friskbrygget kaffe og med hvad der dertil hører  af jule kage.

Klik her for at se kursus programmet.

Advents krans af pære grene og kogler
Advents krans af pæregrene og kogler

Heri butikken har jeg haft helt vildt travlt i denne uge med at lave butikken om til jul og gøre klar til alle kurserne.

Jeg har pakket den ene efter den anden spændende kasse ud med skønne sager og efterhånden breder jule stemningen sig.

Jule butik klædt i rødt.
Julestemning i butikken

Jule stemning i butikken
Mere jul

Jul i butikken

Jul Jul Jul
gave ideer
Gave ideer

Jeg glæder mig til at dele det hele med jer.

Jeg er i butikken imorgen torsdag fra 13-17.

Jeg er i jule humør og det skal komme jer alle til gode. Derfor giver jeg imorgen 10 % på alle lys i butikken. Det er de  lækreste lys -de drypper ikke og så har de lang brænde tid.

Jeg håber I alle får en dejlig dag.

Kærlig hilsen

Birgitte

Similar Posts