Havefest

Fest og farver

Har du planer om at holde en fest ?

Fester er skønne og hvem har ikke lyst til at holde en fest ? Jeg har ivertfald. Og selvom jeg holdt mit livs fest sidste år i August bliver det nok til en lille havefest i år alligevel. Jeg har fået smag for det. Det er så livs bekræftende og noget man kan glæde sig over meget længe.
Der er mange forskellige anledninger til at fejre noget men fælles for dem alle er vel i virkeligheden glæde og lysten til at dele den glæde med de mennesker der betyder aller mest for os.
På søndag er der rig lejlighed til at søge inspiration til årets fester når Hotel Hedegården holder Havefest i samarbejde med Trekantens Telt- & Serviceudlejningudlejning og undertegnede. Vi vil nemlig gerne vise at der findes utallige måder at holde en fest på og at vi kan kreere en helt personlig og unik fest, uanset om den holdes i haven eller på en restauration.

Havefest

Hvis du nu går og tænker på at holde en fest så kom endelig forbi. Vi er alle parate med gode ideer, smagsprøver og vejledning der vil gøre din fest til en uforglemmelig oplevelse.
Se mere her om havefesten på Hotel Hedegården

Kærlig hilsen Birgitte

P.S. Har du ikke lyst til at holde en fest men en trang til friske blomster så er jeg i butikken imorgen torsdag – jeg har kaffe på kanden og humøret er helt i top nu hvor solen skinner så dejligt.

Similar Posts