Krans af skovmos

Mos og meget andet

Kender du det ? der er bare nogle ting der gør en i godt humør. Jeg får det sådan når jeg står med fingrene i mos. Mos gør et eller andet ved mig. Jeg tror det har noget med duften at gøre. Det dufter af skovbund og sender mine tanker ud på en lang vandre tur i skoven.

Jeg tror ikke jeg er den eneste der forbinder denne årstid med lækkert mos og ture i skoven.

I år har vi  været så heldige at kunne nyde det smukkeste hvide landskab på vores gåture i skoven, men med så meget andet er der altid en bagside af medaljen. Det er helt umuligt at finde noget mos. Det er dækket af sne og forøvrigt også dyb frossen.

Jeg har dog været heldig at købe noget rigtigt lækkert skovmos og det er tøet op! så hvis du har brug for mos er der masser af det i butikken.

Jeg har feks. bundet kranse af mos og hængt dem uden på vinduerne. Det ser dejligt ud både inde og ude fra og så hoder de sig helt friske og grønne uanset vejret.

Krans af skovmos
Krans af skovmos hængt op udvendigt på vinduet

Hvis du ikke har mod på at binde kransen selv kan du købe dem færdige for kr ca. 75 kr. alt efter størrelse.

Hvis du ligesom jeg heller ikke kan leve uden små røde æbler så har jeg både de små paradis æbler og pigeon æbler.De kan bruges til alt muligt og de er søde i jule dekorationer eller bare på et fad med et par røde kugler og et par bloklys.

Pigion æbler i massevis
Pigeon æbler
Jul i havehuset
Jul i havehuset

Butikken er fyldt med lækre ting og sager og jeg har udvidet mine åbningstider op til Jul .

Fredag d. 10 december 13-17

Lørdag d. 11 december 10-12

Torsdag d. 16 december 13-17

Fredag d. 17 december  13-17

Lørdag d. 18 december 10-12

tirsdag d. 21 december 13-17

Onsdag d.22 december 13-17

torsdag d. 23 december 13-17

Jeg er i butikken og jeg er i et super godt humør. Jeg vil gerne dele mit gode humør med jer så derfor kan du imorgen fredag købe de lækreste hånddyppede  stagelys til en helt vild god pris. De fåes i 3 længder og med en brænde tid helt op til 20 timer og du får  25 % på dem .

Husk -jeg har altid vores hjemmeristede og frisk malede kaffe på kanden og vil glæde mig til at byde på en kop dampende velsmagende kaffe.

Kh Birgitte

Similar Posts