Hvem er jeg?

Om morgenfruen

Jeg laver de smukkeste blomster arrangementer til din begivenhed,
der passer med det samlede udtryk du ønsker.

Passion for blomster

 Jeg har arbejdet med blomster siden 1996, og har haft en blomsterbutik i Bredballe i over 10 år.

For at kunne påtage mig flere typer blomster opgaver købte jeg i 2008 Havehuset, hvorfra jeg idag driver min blomster forretning.

Morgenfruen underskrift
Blomster er næring til sjælen

Inspireret af naturens materialer

Blomsten er i centrum, den skal udtrykke de følelse du har behov for at vise, på blomstens vilkår uden at det bliver kunstigt, og altid så det passer sammen med opgaven du skal have løst  


Jeg løser opgaver ud over det sædvanlige

Blomster er mere end bare buketter. Der kan skabes kunst af blomster, de kan sammensættes så de passer til bygninger, kunstværker, menuer, mode kollektioner og meget mere.

Skal der være konference, kan blomster ramme en ellers kedelige og mørk scene ind, og skal der siges tak er en buket altid noget der glæder.

Skal bordet dækkes til festen, uanset om den foregår i telt, i huset, i haven eller på slottet, ja så skaber jeg det udtryk du har brug for.

Og skal du giftes, døbes, konfirmeres og ja måske sige farvel, så sørger jeg for at din glæde eller sorg udtrykker den sindstilstand og det behov du har.

havehuset

Havehuset og haven

I 2008 købte jeg det hus jeg til daglige kalder havehuset, her fra producerer jeg mine værker, og søger inspiration og materialer i haven som ikke kan findes på alverdens blomster børser.

Havehuset
Morgenfruens butik i Daugård
Grønt stakit
Lyserød rose i rosenhaven
Haven i april
Havehusets Terrasse - en af havens mange siddepladser