Portræt billede

Gave indpaknings service, Portrætfoto, Havetøj og meget mere….

Hej allesammen.

Julen nærmer sig og der er mange ting at nå. Jeg nyder det hele og jeg synes det er dejligt at vi alle gør en ekstra indsats for at glæde hinanden.

Jeg ved godt at det er meget nemt at få en lille snert af stress i denne tid fordi vi alle på en eller anden måde synes der er mange ting vi gerne vil gøre og det hele bliver meget nemt en lang liste af ting vi skal istedet for bare at nyde det .

Jeg elsker feks. at give gaver men noget af det der kan stresse mig er at se de stakkels ekspedienter knokle for at pakke ind mens der står en lang kø og venter. De har ikke tid til at gøre så meget ud af det som de gerne vil og derfor tænkte jeg at det må der gøres noget ved!

Derfor har jeg fundet nogle ting jeg vil dele med jer. Nogle rigtig gode gave ideer til dem i holder af. Og jeg garenterer at de bliver flot pakket ind.

Ja faktisk tilbyder jeg jer at når i har valgt og betalt, så pakker jeg dem ind og leverer dem til dig på en aftalt dag. På denne måde har jeg god tid til at gøre rigtigt meget ud af indpakningen og du er fri for at vente på det.

Jeg har det lækreste Have tøj fra Garden Girl i butikken- så hvis du kender nogen der elsker deres have,  så er dette en rigtig dejlig gave at give. Det er en rigtig god kvalitet og så er det super feminint !

Jeg forhandler også de skønneste træsko. De er håndlavet af skomagere i Sverige og de er bare så lækre at gå i. Det er som at svæve.

Garden Girl havetøj
Havetøj fra Garden Girl
Håndlavede træsko fra Sverige
Lækre håndlavede træsko fra Sverige
Svenske håndlavede træsko
De findes også i grønne !

Som noget helt nyt får havehuset besøg af en fotograf – så har du lyst til at give en personlig gave ….. er muligheden her nu.

Juleportræt

Portræt billede
En lille sommerfugl

Står du og kunne bruge et godt portræt billede af dig selv eller dine børn, så har du muligheden for at få taget et flot billede her op til jul.

Det er muligt i min udvidede åbningstid. Dog er det nødvendigt at booke en tid først.

Og jeg har masser af skønne ting, så hvis du vil fotograferes med favnen fuld af blomster, eller sammen med en sød tøj gris så er det også muligt.

Og det er rigtigt billigt. 250 kroner for en halv times fotografering. Bagefter ser vi billederne igennem. Skulle vi være så uheldige at der ikke er et billede du kan li, så koster fotograferingen ikke noget. Er der et billede du kan li’ kan du få det efterbehandlet og du modtager billedet digitalt, i høj opløsning.

Du skal regne med at der kan gå yderligere en halv times arbejde med at efterbehandling og levering, så det samlet kan løbe op i 500 kroner.

Du kan læse mere om tilbudet her, og evt booke en tid.

Husk der er masser af varer i butikken og jeg vil gøre alt for at du får en hyggelig oplevelse. Jeg har udvidet mine åbningstider helt frem til jul.

Kærlig hilsen

Birgitte

Similar Posts