Franske tulipaner

Storsind, intellekt og intuition.

Storsind, intellekt og intuition.

Ja  det er hvad jeg fandt ud da jeg for sjov søgte på farven gul.

Gul er også stjernetegnet tvillingernes farve og ikke at forglemme – solguden Apollons farve !

Gul har altid været min ynglings farve. Og det har været sådan uanset om den farve har været at finde i den for tiden  gældende trend. Jeg har altid været tiltrukket af den gule farve og det var i virkeligheden nok det der gjorde mig opmærksom på hvad farver gør ved mit humør. Gul gør mig glad og får mig til at føle mig vågen og inspireret. Nu er det jo ikke sådan at jeg kun omgiver mig med gule ting. Det variere en del hvor meget gult der findes i mine omgivelser. Den første lejlighed jeg boede i var med et køkken der trængte til en kærlig hånd så der malede jeg alle køkken lågerne solgule ! Det var måske lige i over kanten men når jeg tænker tilbage på den lejlighed ser jeg den altid for mig som meget lys, trods det at det var en gammel lejlighed ,mørk og i virkeligheden noget trist.

Lige for tiden har jeg gule kopper og et par enkelte gule tallerkner. Så kan jeg drikke kaffe og blive inspireret !

I en del år har den gule farve slet ikke været at finde men nu er den med igen. Heldigvis, for gul er en super flot farve sammen med rosa, pink eller hvid,- det giver ligesom det sidste pift.

Jeg faldt for de yndigste gule mimoser idag. De første i år. De er bare skønne og så de lækreste franske tulipaner. Hvis du ikke kender til franske tulipaner så må du prøve det en dag. De er et helt anderledes bekendtskab end de almindelige af slagsen. Franske tulipaner er  meget stive i stilken og vokser og bliver længere i vasen . Deres hoveder vokser til det dobbelte og de har rigtig lang holdbarhed. De er rigtig flotte i en høj glasvase- bare et par enkelte af gangen.

Franske tulipaner
Franske tulipaner
Mimoser
Mimoser

Jeg er i butikken imorgen torsdag fra 13- 17 og du er meget velkommen til at kigge forbi.

N. B.

Da jeg så mimoserne idag kom jeg til at tænke på en rigtig sød og sjov dame jeg har kendt i mange år . Hun var nemlig glad for mimoser. Hun var  glad for mange ting og ikke mindst for hyggeligt selskab. Hun var altid god for en kop  kaffe og så serverede hun ofte den lækreste hjemme bagte kringle til.

Jeg fik lyst til at bage den efter hendes opskrift.

Rosas Wienerstænger
Wienerstænger

Opskriften på Rosas lækre wienerstænger har jeg nu lagt ind på min hjemmeside og den er nem og god . Lige nu hvor weekenden står for døren og der måske er lidt ekstra tid til hyggeligt samvær.

Similar Posts