Pink Tulipan

Jeg bager fastelavns boller imens jeg venter og venter…….

Pink Tulipan
Tulipan

Nu kan det være nok. Jeg har besluttet mig for at jeg ikke vil vente mere. Kalenderen har passeret 1. marts og derfor er det per defination forår ! Jeg kan ikke vente mere – jeg vil ud i haven, jeg vil mærke solens varme  og jeg vil se nogle flere farver. Vinteren er smuk med al den sne vi har haft men nu trænger jeg til farver, og masser af dem!

Ranunkler mix farver
Ranunkler

Som du nok kan høre er tålmodighed ikke lige min stærke side, jeg trives bedst når der ikke er langt fra tanke til handling. Der er dog af og til sitiuationer hvor jeg må kapitulere og indordne mig under naturens luner.

Jeg tænkte ved mig selv at så må jeg jo se at gøre de ting jeg har indflydelse på. Derfor har jeg fundet alle de farverige ting frem jeg har i huset og besluttet mig for at lave forår og sommer stemning i butikken. Jeg er allerede i bedre humør for butikken stråler i glade farver.

Jeg elsker at bage og humøret stiger en anelse ved duften af frisk bagte fastelavnsboller, og når man nu alligevel ikke kan komme på havearbejde….

Fastelavnsboller
Nu mangler der bare glasur...

Jeg er i butikken på lørdag fra 10-14 og du er meget velkommen til at kigge forbi.
Se mere her.

Kærlig hilsen Birgitte

Similar Posts