Hvide Hyacinther

Hvidt, enkelt og elegant.

Hej allesammen.

Nu har de varslet frost igen. Frosten gør noget ved mig -det er som om at den lave temperatur kommer på det rigtige tidspunkt i år. Jeg elsker de der frost klare nætter og er der noget smukkere på denne årstid end de morgener hvor rim frosten sidder på alle grene og træer. Jeg drikker  min morgen kaffe i haven året rundt og en kold klar morgen er det samme for mig som et iskoldt styrtebad-det klarer hjernen og jeg er frisk og klar til en ny dag.

Det kolde vejr påvirker også mit valg når jeg køber blomster ind til butikken. Idag var det feks. alle de hvide blomster der havde en magisk tiltrækning på mig.

Hvide blomster er elegante og der er noget rent og enkelt over dem.

Hvide Amaryllis
Hvide Amaryllis
Hvide Hyacinther
Hvide Hyacinther
Hvide Liljer
Hvide Liljer

Jeg har også købt nogle lidt hyggelige ting til krukkerne udenfor døren.Det er nu jeg har lyst til at hygge lidt ekstra udenfor. Det bliver mørkt så tidligt på eftermiddagen og det dejlige ved det er jo at man kan lave en hyggelig velkomst med nye planter og masser af lys.

Hvide "Snebær"
Hvide "Snebær"
Grå "Vind heks"
Grå "Vind heks"

Jeg har åben i butikken idag torsdag fra 13-17 og har du lyst til at besøge mig i butikken er der kaffe på kanden og super friske blomster i vaserne.

Ps.Jeg har også andre farver feks. er de første tulipaner netop kommet.

Lilla tulipaner
Lilla Tulipaner

Og hvis du har lyst til at sy dig selv en lækker  juledug ,så har jeg lige fået det mest fantastiske rødternede kraftige bomuld hjem.

Rø ternet stof
Rødternet stof til jule dug

Mange gode morgen hilsener med ønsket om en god dag til jer alle.

Birgitte.

Similar Posts