Hindbær

De bedste hindbær der findes

Hej Allesammen.

Jeg har idag været i haven hele dagen- og hvilken dag ! Sol og gyldne farver og lunt vejr, krydret med en enkelt byge. Skønt.

Jeg igang med at forberede nye planter der gerne skulle gøre haven ekstra flot næste år. Jeg har sat nye tulipaner og jeg har plantet hindbær, nye jordbær og endnu flere lammeøre.

Jeg kan ikke få nok af hindbær som er mit ynglings bær. Disse hindbær er af den sene slags. De giver mange og store bær, uden orm og smager himmelsk. Jeg plukkede de første den første uge i August og de sidste IDAG. Vi har spist mange friske bær  og jeg har frosset mange ned.

Der skal ikke mange planter til og de breder sig flittigt.Jeg startede sidste år med 3 små pinde og i år var de blevet til en række der vel svarer til 10 planter.

Hindbær
Himmelske hindbær
Jordbær
Søde og store jordbær
Spejlbassin
Lammeøre langs mit spejlbassin

Jeg har mange gode planter i butikken, både hindbær og jordbær. Derud over også lammeøre. Jeg sælger dem imorgen til super gode priser.

Hindbær kr 20 Jordbær kr. 5 og lammeøre kr. 15

Jeg er fuld af energi og har åben i butikken i morgen torsdag d. 4 november  13-17.

Kh Birgitte

P.S. Vi er selv begyndt at riste kaffe. Dvs vi køber grønne bønner og rister dem efterhånden som vi skal bruge kaffen. Det er en helt speciel oplevelse og imorgen giver jeg en pose frisk ristet og malet kaffe til de første 10 kunder, og har selvfølgelig kaffe på kanden.

Frisk ristet kaffe
Frisk ristet kaffe

(Jeg har forresten også købt de lækreste kæmpe store afskårne Amaryllis i rosa og pink )

Pink Amaryllis
Pink Amaryllis

Similar Posts