Archive | Opskrifter

RSS feed for this section

Sirupskage med citron creme.

Sirups kage med citron creme

Denne kage er næsten blevet et fast indslag på jule kurserne. Jeg er vild med den og de fleste spørger efterfølgende på opskriften . Den er også god fordi den både smager godt samme dag og så kan den gemmes en hel uge hvis det skal være. Den kan også sagtens fryses ned til senere […]

Mors fastelavns boller

Fastalavnsbolle

Mors fastelavnsboller. (32 styk) 400 gr.kold margarine. 500 gr. mel. 50 gr. gær. 1 æg. 1 spsk sukker. 1 tsk salt. 2 1/2 dl kold mælk Kage creme 2 æg 2 spsk. sukker. 1 spsk. maizena. 2 1/2 dl mælk Korn af 1 vanilie stang Pisk æg og sukker sammen i en gryde.Pisk maizena og […]

Runde brød

Runde brød med blå birkes

Runde brød 2 stk. 5 dl. mælk 2 spsk. sirup 4 spsk. olie 50 g. gær 2 tsk. salt ca 800-850 gr. hvedemel Pynt. Blå birkes og sammenpisket æg Fremgangsmåde. Mælken lunes, heri opløses gær. Sirup, olie og salt blandes i og melet tilsættes. Dejen æltes godt. Pas på med at tilføje for meget mel […]

Knækbrød

Knækbrød med korn

Knækbrød 1 dl. havregryn 1 dl. sesamfrø 1 dl hørfrø 1 dl. solsikkekerner 1 dl græskarfrø 3 1/2 dl hvedemel 1 1/4 dl. dl olie 2 dl vand 1 tsk. bagepulver 2 1/2 tsk salt Havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, hvedemel, bagepulver og salt røres sammen. Tilsæt vand og olie og rør rundt til en […]

Rosas wienerstænger

Rosas Wienerstænger

Dette er Rosas Wiener stænger. De er super nemme at lave og kan holde sig fint et par dage. Lunes lidt inden servering. Ingredienser 2 stk. ca. 300 gr. mel 100 gr. margarine. 50 gr. gær. 1 spsk. sukker. 1/2 tsk salt. 1 æg 1 dl. mælk Remonce: 100 gr. margarine 100 gr. sukker 1 […]