Cookie og persondata politik

Privtlivspolitik – indsamling og anvendelse af persondata

I det følgende beskrives de forhold der anvendes hos morgenfruen.dk for indsamling og anvendelse af persondata.

Behandling af persondata – samtykke

Når du tilmelder din e-mail enten i form af et køb fra siden, tilmelding til webinar, eller tilmelding til et nyhedsbrev, giver du samtykke til at morgenfruen må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre enten ved at benytte linket der findes i bunden af disse e-mails, eller ved at kontakte morgenfruen og oplyse at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og tilbud.

Tilbagetrækning af samtykke til nyhedsbreve og tilbuds e-mails tilbagetrækker ikke samtidig samtykke til behandling af dine persondata der er nødvendige for opfyldelser af kontrakt.

Behandling af persondata – opfyldelser af kontrakt

I forbindelse med køb hos morgenfruen har du indtastet eller opgivet en række persondata, herunder særligt:

  • Dit navn / firmanvn
  • Din adresse
  • Din e-mail adresse
  • Dit telefonnummer
  • CVR-nummer
  • Dine betalingsoplsyninger.
  • Navn på modtager
  • Adresse på levering

Disse personoplysninger behandler morgenfruen i forbindelse med ekspederingen af dit køb, der er nødvendigt for at morgenfruen kan opfylde vores del af handlen, samt regnskabsmateriale, skal ifølge lovgivningen gemmes i 5 år.

Morgenfruen behandler din e-mail adresse og oplysninger om dine køb, indtil det ikke længere er relevant, for at kunne levere dine vare og ydelseskøb.

Behandling af persondata – Chat, bestillings og -kontakt formular

Når du anvender chat eller bestillings og kontakt formularer, sendes dine data til et system der hedder LiveAgent. Det er et system der opsamler kommunikationen. I den forbindelse gemmes der ud over de data du opgiver oplysninger om hvilken IP adresse besøgende anvendte.

Systemet har til formål at morgenfruen kan kommunikere med dig, og det opsamlede data hos LiveAgent, slettes automatisk efter 90 dage.

Her kan du læse hvordan LiveAgent behandler persondata

Behandling af persondata – kommentar systemet

Når skriver kommentarer på bidblog, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Din e-mail adresse gemmes også, så du kan modtage et svar i e-mail hvis en anden bruger skriver en kommentar til din kommentar.

Datasikkerhed

Uanset om morgenfruen behandler dine persondata med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil morgenfruen altid behandle dine persondata sikkert og fortroligt i overensstemmelse med glædende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Morgenfruen anvender tredjeparter til behandling af:

  • Håndtering af henvendelser via chatten, bestillings og kontakt-formular – LiveAgent
  • Scanning af morgenfruen for malware og hacking forsøg – Malcare

Der er indgået databehandleraftaler med Malcare, hvilket er morgenfruens garanti for at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine persondata, og der er referencer til håndteringer af persondata hos de enkelte services ovenfor.

Oplysning, indsigelse, ændring dataportabilitet og sletning.

Du kan altid kontakte morgenfruen for at få oplyst, hvilke persondata morgenfruen har om dig. Dette kan ske ved at du kontakter morgenfruen på nedenstående adresse eller via kontakt formularen.

Er der fejl i vores oplysninger, kan du bede om at få dem rettet, og du kan bede om at få data udleveret i et almindeligt format (dataportabilitet)-

Ønsker du helt at blive glemt

Såfremt du helt ønsker at blive glemt skal du kontakte morgenfruen, hvorefter en manuel proces med sletning af dine profil data vil blive udført inden for 14 dage.

Ønsker du at klage

Ønsker du at klage over behandling af dine persondata, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 38,5, 1300 København, telefon 33 19 32 00 email: dt@datatilsynet.dk

Cookie politik

Introduktion

Når du besøger morgenfruen.dk indsamles der oplysninger om dig, i cookies. Cookies er tekst filer som gemmes på din computer. Der er ingen personlige oplysninger gemt i cookies og de kan ikke indeholde virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil morgenfruen.dk ikke fungere optimalt for dig og der kan være indhold du ikke kan få adgang til.

Formål med cookies på morgenfruen.dk

  • At gemme dine indstillinger og gemme nødvendig data for at morgenfruen.dk kan fungere
  • Trafikmåling og statistik
  • Målretning og frekvensstyring til brug for morgenfruen annoncering
  • Kommunikation eks chat vha LiveAgent.com

Reklamefri

morgenfruen.dk er reklamefri og der gemmes ingen reklame cookies fra reklamenetværk.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies.

morgenfruen.dk anvender cookies fra følgende tredjeparter

  • Google Analytics
  • LiveAgent (Chat)

Udgiver og kontakt

Websitet ejes og publiceres af:

morgenfruen/ v. Birgitte Gregersen

CVR: 20886579
Gl. Vejlevej 14
8721 Daugård
Telefon: 31 56 24 79

Email: Klik her for kontakt formular