Skal du på julekursus i år

Kursister i fuld gang i blomster værkstedet

Nu nærmer julen sig, og igen i år kan du komme på binderi kursus, så du kan få inspiration, og hjælp til at lave dit helt private julepynt. Det plejer at være rigtigt hyggeligt, og jeg er så heldig at der allerede i August begynder at komme forespørgsler på mine jule kurser.

Men jeg er også sådan indrettet at jeg ikke kan komme i julestemning, mens haven blomstrer i sin pragt om sommeren. Vi skal lige lidt længere hen på året hvor det begynder at blive mørkt og inspirationen begynder at komme til mig.

Sidste år blev mine jule kurser nærmest udsolgt på rekord tid, flere var udsolgt næsten på forhånd. I år har jeg holdt nogle dage åben, og dem kan du nu tilmelde dig.

Som noget nyt i år, har jeg reserveret 4 kursus dage, som du kan lægge beslag på hvis du kan samle 10-12 personer.

Så er I nogle veninder eller måske en gruppe på arbejdet, som har lyst til at komme i julestemning, så er det måske nu I skal slå til.

Du kan læse meget mere om det her.

Men foruden dette kan du igen i år komme på Adventskranse binderi kursus inden første søndag i Advent, og er du mere til jule dekorationer, bordpynt og andet godt skal du måske på kursus senere.

Du finder alle dagene i kursus kalenderen ved at klikke her.

Kursus dagene løber fra den 17/11 til den 7/12

Tags: , ,