Nu er det sensommer.

Efterårs hindbær

Nu er sommeren næsten gået. Jeg håber det har været en god en af slagsen. Jeg har tilbragt meget af min sommer med at samle ny inspiration til butik og have. Inspiration kan man finde mange steder og hvad det munder ud i kan du få at se og smage til Havens dag søndag d.11 september, men det skriver jeg mere om når vi nærmer os.

Lige nu nyder jeg sensommeren. Det er sådan et dejligt ord – sensommer- det lover ligesom et par måneder mere med sommer , og det kan vi vist alle bruge. Det har regnet meget denne sommer og meget negativt er  sagt om det , så nu vil jeg finde det positive frem –  Alting gror som var det betalt for det !

Efterårs hindbær

Hindbær

Jeg har hindbærplanter der gror helt op i himlen med bær så store som blommer og lathurus der bare gror og gror. De stolte kavalerer er store selvom jeg egentlig fik dem plantet for sent. Mirabellerne er netop faldet ned og der var så mange at der ligger mindst 100 kilo i fryseren og ligeså mange på komposten. Mit vintræ er størrere end nogensinde og sådan kan jeg blive ved.

Jeg elsker min have men jeg kan aller bedst lide den om aftenen. Der er et helt specielt  lys. De hvide blomster har deres storhedstid i rampelyset når lyset svinder og det er bare så smukt synes jeg.

Haven når lyset svinder

Haven med de hvide blomster

Jeg har åben have torsdag aften d. 25 august . Hvis du har lyst til at kigge forbi og nyde haven så er den åben til det bliver mørkt. Der er kaffe på kanden og faklerne er tændt, og så er der selvfølgelig blomster i vaserne og meget andet i butikken.

De varmeste sensommer hilsener

Birgitte

 

 

 

Tags: , , , , , ,