Knækbrød

Knækbrød med korn

Knækbrød med korn

Knækbrød

1 dl. havregryn

1 dl. sesamfrø

1 dl hørfrø

1 dl. solsikkekerner

1 dl græskarfrø

3 1/2 dl hvedemel

1 1/4 dl. dl olie

2 dl vand

1 tsk. bagepulver

2 1/2 tsk salt

Korn og frø blanding til knækbrød

Korn og frø blanding til knækbrød

Havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, hvedemel, bagepulver og salt røres sammen. Tilsæt vand og olie og rør rundt til en jævn klistret dej, der deles  i to lige store portioner. Rul dem ud mellem to stykker bagepapir der fylder hele pladen.Træk det øverste stykke papir forsigtigt af og skær dejen i firkanter med en pizzakniv og bag knækbrødene i 15-20 minutter ved 200 grader.

Knækbrødene må gerne være lysebrune , så smager de af mere end hvis de er helt blege.

Tags: