Julens kursusprogram 2011

Materialer jul 2011

 

Materialer jul 2011

Jeg glæder mig mig bare helt vildt til jul. Selvom der stadig er forholdsvis længe til, så har jeg haft den i tankerne i et godt stykke tid.

Jeg begynder allerede efter sommerferien at tænke på hvilke farver og materialer jeg har lyst til at arbejde med i julens dekorationer. Som jeg har fortalt om før, så er det noget der modnes over tid og jeg har ikke tidligere vidst hvad det er der påvirker mig, men i år er jeg overbevist om at det er den megen regn vi fik.

Ja nu tænker du nok det bliver en mørk og trist omgang men netop meningen med at dekorere sit hjem med lys og ting fra naturen er jo at skabe lys og bringe noget af naturen ind på en årstid hvor der ikke er så stor mulighed for at opholde sig ude, og hvor det er mørkt det meste af døgnet. Den megen regn har skabt det flotteste mos jeg længe har set.

Se bare denne træstamme jeg mødte på en gåtur rundt om Jels sø.

Lyset er så smukt når jorden er dækket af den hvide sne. (Og mon ikke vi får sne som de sidste par år ?) Derfor er den hvide farve så vigtig for mig – den bringer lys ind i en mørk tid.

I naturen er der mange toner af grå, brun og sort på denne årstid men jeg har også behov for farver så derfor har der også sneget sig nogle pastelfarver ind, og den mørke varme røde kan jeg ikke undvære så den vil også være at finde .

I år har jeg arbejdet meget med kontraster i det rå og det feminine som jeg synes er en meget spændende sammensætning.

Jeg er lige blevet færdig med at friske butikken op, og jeg har flyttet lidt rundt så der er bedre plads. Jeg har travlt med at få plads til alle de lækre materialer, lys, krukker, fade ,julepynt og meget mere og så vil der være bedre plads til jer der skal på kursus. Jeg glæder mig til at vise jer det hele, ligesom jeg glæder mig til det bliver jul.

Her er kursus programmet for julen 2011.

Der er nogle dage der allerede er optaget. De er solgt samlet til nogen der har ønsket at købe en aften som en gruppe. Der er dog mange datoer at vælge imellem endnu, så jeg håber det giver dig lyst til at tilbringe en aften eller eftermiddag i Havehuset.

Klik her for at se mine jule kurser for 2011

 

Birgitte

 

Tags: , , , , , ,