Julen 2012

dekoration med grene

dekoration med grene

Nu nærmer julen sig med hastige skridt. Det er så dejligt og jeg er selvfølgelig i fuld gang med at forberede julens kurser i butikken. Jeg glæder mig og jeg håber vi ses.

Hvis du har lyst til en hyggelig dag eller aften, med god tid til at fremstille nogle smukke ting til dit hjem, ja så skulle du prøve at melde dig til et kursus. Der vil være masser af inspiration og hjælp at hente så du kan lave lige netop det vil bringe glæde og hygge til din jul.

Jeg har købt mange skønne nye fade, skåle og tilbehør så jeg glæder mig til at komme igang med at lave nogle spændende dekorationer og ikke mindst at dele det hele med dig.

Årets materialer er stadig nordisk inspireret og med masser af rå træ, skind, pels, sten, husløg, bær, kogler og grønt. Farverne er lyse men selvfølgelig er den smukke mørke røde farve som altid aktuel.

Jule kursus program 2012

Du kan se de forskellige kurser her.

Der vil være datoer der allerede står udsolgt ved. Det er kurser der er solgt samlet til feks. en virksomhed. Der er dog mange andre datoer der stadig er ledige så jeg håber du  har lyst til at komme en af de dage til en hyggelig aften i Havehuset.

Hvis I er gruppe der har lyst til at komme en fredag aften er dette også en mulighed- kontakt mig og hør om mulighederne.

 

Birgitte

Tags: , , , , , ,