Jule kurser 2016

Julestjerne dekoration

Julen er på vej…

Første søndag i advent nærmer sig med hastige skridt. Det er faktisk allerede d. 27 november.

Har du lyst til at tilbringe nogle timer med at være kreativ  i mit univers med tid til fordybelse og masser af inspiration , ja så er dette  helt sikkert noget for dig.

Jeg forbereder flere forskellige modeller og vi begynder kurset med at jeg gennemgår disse. Jeg fortæller om hvad jeg har valgt af materialer og hvilke ting der har inspireret mig i mit arbejde. Herefter er der god tid til at du kan lave netop de ting du finder spændende og jeg vil hjælpe og vejlede efter dit behov. Det er vigtigt for mig at du går hjem med ting der passer til din personlige stil, det er derfor meget individuelt hvad der arbejdes med.

Jeg serverer en god kaffe eller te samt et stykke af husets julekage i løbet af kurset.

Du finder kursusprogrammet her

Jeg vil gøre mit bedste for at du får en god oplevelse og jeg håber vi ses.

Birgitte

 

Tags: , , ,