I år kan det være nemt for dig på Morsdag.

Roser
Roser

Roser er altid flotte !

Ja på søndag er det Morsdag, en skøn dag hvis du spørger mig- og det er ikke bare fordi det er en god dag for en der handler med blomster. Nej det er fordi det bare er så skønt at vise nogen at man sætter pris på dem og elsker dem. Jeg har i min tid med blomster mødt så mange af jer søde kunder der har valgt en ting med omhu til jeres mor og det gør mig glad indeni. Jeg ved godt at der også er dem der synes det er noget pjat og argumentet om at man da kan gøre det alle andre dage om året er jo rigtigt nok men det skader jo ikke og jeg synes faktisk der er noget særligt ved denne mærkedag. Jeg ved at alle bliver glad for en hilsen og hvem vil ikke gerne glæde en man holder af.

I år har jeg besluttet at  jeg vil gøre det nemt for dig. I stedet for at du kommer til mig så kommer jeg til dig. Du slipper for at stå i en lang kø og jeg kan gøre mig ekstra umage med netop din buket. Hvis du gerne vil komme og hente en buket er det også en mulighed- kontakt mig og vi aftaler et tidspunkt.

Hvis du selv skal have buketten med vil jeg tilbyde dig at komme med buketten til din dør . Det eneste du skal gøre er at sende mig en mail med dine ønsker og leverings tidspunkt, så sørger jeg for resten.( du kan også ringe til mig 75711965 eller sende en sms på 31562479)

Hvis du bor langt fra bukettens modtager så kan jeg også klare det via mine gode kolleger i det ganske ind og udland.

Jeg kan selvfølgelig lave lige det du ønsker og mon ikke de første pæoner og lathyrus kan friste ?

Pink pæoner

Pink pæoner

Lathyrus

Lathyrus

Hvis du foretrækker at komme til mig er du velkommen i butikken imorgen torsdag hvor du kan bestille det du ønsker til på søndag eller måske finde en sød morsdags gave som kunne være noget af det lækre havetøj fra Gardengirl.

Garden Girl havetøj

Havetøj fra Garden Girl

Jeg glæder mig til at se dig.

De bedste hilsener

Birgitte

Tags: , , , ,