Havens dag søndag d. 9 September 2012

Grønt stakit
Grønt stakit

Farver i haven

Søndag d. 9 September kl 10 – 17

Jeg ved ikke om du har det ligesom mig ? men farver betyder rigtigt meget for mit humør.

Har du  feks. tænkt over om det kan give dig fornyet energi hvis du drikker din kaffe af en gul kop omgivet af gule blomster? Eller om du i den grønne have med de lilla blomster tænker flere kreative tanker? Måske har du brug for den orange farve for at fastholde din viljestyrke og tro på dig selv, eller for de hvide blomster om aftenen for at slappe af?

Farver betyder mere end vi i mange  tilfælde er opmærksomme på, men de fleste af os vælger mere eller mindre bevidst at omgive os med de samme farver . Farver som på en eller anden måde understreger dele af vores personlighed eller  som tilfører os den energi vi i en given situation har brug for.

Ja det er et spændende emne som optager mig meget. Jeg er faktisk noget nysgerrig på om du har tænkt over det ?

Den skønneste gule rose

Den skønneste gule rose

Havens dag  har i år farver i haven som tema. Min have er delt op i farver så her kan du prøve hvordan det påvirker dig.

Jeg har inviteret nogle spændende mennesker der alle har det tilfælles at farver spiller en stor rolle i deres arbejde. Erik fra STORGAARD delikatesser byder bla. på nogle farverige smagsprøver. Der vil være spændende skulpturer til haven, planter og  gode tilbud på lidt af hvert.

Jeg glæder mig og hvis du har lyst så er du mere end velkommen til en hyggelig dag i haven.

P.S. Kaffehuset holder Madam blå i kog og Lise sørger for at din søde tand ikke mangler noget.

Lækker kage med masser af bær fra haven

Lækker kage med masser af bær fra haven

Tags: , , , , , , ,