Havens dag søndag d. 14 september 2014

Restaurant i haven

Så er der igen blomster, mad, kager, tøj og tasker og en hyggelig dag i haven.

Søndag d. 14 september fra 9.30- 17  fylder jeg igen haven og butikken med smukke blomster , spændende planter og engagerede mennesker der alle har en passion.

I haven  håber jeg at du vil finde inspiration til brug i din have. Jeg elsker min have og vil gerne dele min haveglæde med dig.

Her er det foreløbige program som vil blive opdateret mens vi nærmer os havens dag. Du kan også holde øje med programmet hvis du følger mig på facebook 

Jeg har udvalgt nogle flotte planter til den helt rigtige pris.

Jeg har sørget for at der er mulighed for at købe en masse spændende planter. Jeg vælger altid de bedste planter og blomster til dig, og dem kan du se på mit plantemarked.

En enestående mulighed for at besøge “Have restauranten for en dag”

Erik Storgaard anretter brunch til gæsterne i haven

Erik Storgaard, anretter brunch til sine gæster i have restauranten.

Erik Storgaard fra Storgaard delikatesser har igen til havens dag, lavet en del af haven om til en restaurant, hvor du kan nyde en brunch tallerken om formiddagen eller en 3 rettes menu til frokost.Det er en enestående mulighed for at invitere nogle du holder af på en anderledes restaurant oplevelse. Bordbestilling er dog nødvendig. Dette kan du læse mere om i Storgaards nyhedsbrev.

Her kan du læse Storgaards nyhedsbrev

Denne dag vil du også kunne finde inspiration til bordpynt til din næste fest- stor eller lille- da jeg pynter alle bordene i vores “Have restaurant for en dag”

Svampetur i lokalområdet. Kl 12.00

Erik Storgaard har slået sig sammen med Bodil & Birthe Rolle fra Daugård, som laver en guidet svampetur i lokalområdet fra kl 12:00.

Vi mødes hos Morgenfruen i Daugård. Herfra køres – i egen bil – en kort tur ud til området, hvor svampene plukkes. Husk at medbringe en kurv, en lille kniv f.eks. hobbykniv og evt. en lille pensel. Turen ledes af svampeekspert Birthe, som byder på en bitter undervejs, og som også gennemgår jeres plukkede svampe. Når I kommer retur til Morgenfruen, står vi klar med en tallerken varm Karljohan-svampesuppe med brød og 1 gl. hvidvin. Begrænset tilmelding hos Erik Storgaard.

Du kan læse om tilmelding og svampeturen i Storgaards nyhedsbrev her.

Eventyrlige kager og kaffe

 

Lise hygger i have ruinen med lækker kage og friskristet kaffe

Lise hygger i have ruinen med lækker kage og friskristet kaffe.

Og der er mere guf til ganen. I den gamle ruin serverer Lise som tidligere år de skønneste  kager  du kan forestille dig og kaffen er brygget på frisk ristede kaffebønner . Du kan være helt sikker på at Lise med hendes smittende humør og helt åbenlyse bageglæde vil forsøde din eftermiddag. Og hun er kun blevet bedre til at bage siden sidste år.

Bodils bod hvor du kan købe tøj, tasker cremer og smykker

Bodil er klar med tøj og tasker og cremer og smykker

Tøj og det lækreste tilbehør

Haven får også besøg af Bodil Kristensen. Bodil er en lokal forhandler af bla. tøj og tasker. Bodil medbringer et udvalg af de forskellige varegrupper og der vil være mulighed for at prøve tøjet. Jeg er personligt helt vil med sko og tasker fra Tim og Simonsen men prøv selv at se på disse sider.

Tøj fra Friendtex (www.friendtex.dk)

Magnetsmykker fra Energetix (www.energetix.tv)

Tørklæder, skindtasker, bælter fra Tim og Simonsen (www.timogsimonsen.dk)

Aloe Vera produkter fra Forever (www.foreverliving.se)

 

Jeg har glædet mig til at invitere dig til dette års Åben have. Jeg elsker min have og jeg bruger rigtig meget tid derude, men kender du det ? Det er allerbedst når man kan dele sine oplevelser og nyde alt det man går og roder med med nogen andre. Det er 6. gang jeg holder Havens dag og det er uden sammenligning den dag jeg nyder mest i haven.

Havefryd for en plads i haven

Havefryd en plads i haven

Gå ikke glip af denne oplevelse, den kan kun opleves den 14 september 2013

Kærlig hilsen

Birgitte

Morgenfruen

Gl. Vejlevej 14
8721 Daugård
www.morgenfruen.dk

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,