Det sker Havens dag søndag d. 8 september 2013

Hvid slyngrose

Havens dag søndag d. 8 september 2013

 

Morgenfruens have

Hvid slyngrose

Er du som jeg vild med blomster, have, mad, kager, tøj og tasker ?

Og har du lyst til en hyggelig dag i min have , ja så er Havens dag måske noget for dig.

Søndag d. 8 september fra 9.30- 17  fylder jeg igen haven og butikken med smukke blomster , spændende planter og engagerede mennesker der alle har en passion.

I haven  håber jeg at du vil finde inspiration til brug i din have. Jeg elsker min have og vil gerne dele min haveglæde med dig.

Der er mange måder at have en have på. Jeg har den først og fremmest fordi jeg ikke kan lade være, men i høj grad også fordi den er basen i min blomsterbutik. Haven gør det muligt  for mig at lave de naturlige buketter og dekorationer som mit hjerte brænder for. Du vil i butikkens del af haven derfor kunne finde ideer til planter der har lang holdbarhed og som egner sig rigtig godt  til buketter og dekorationer. Du vil også finde skvalderkål og andre ukrudsplanter da mange af de planter netop har en lang holdbarhed som snitblomster.

En enestående mulighed for at besøge “Have restauranten for en dag”

Storgaards delikatesser

Storgaards delikatesser

Erik Storgaard fra Storgaard delikatesser har denne søndag lavet en del af  haven om til en  restaurant, hvor du kan nyde en brunch tallerken om formiddagen eller en 3 rettes menu til frokost.Det er en enestående mulighed for at invitere nogle du holder af på en anderledes restaurant oplevelse. Bordbestilling er dog nødvendig. Dette kan du læse mere om i Storgaards nyhedsbrev.

Her kan du læse Storgaards nyhedsbrev

Denne dag vil du også kunne finde inspiration til bordpynt til din næste fest- stor eller lille- da jeg pynter alle bordene i vores “Have restaurant for en dag”

Eventyrlige kager

Kage med sommerens bær

Kage med sommerens bær

I den gamle ruin serverer Lise som tidligere år de skønneste  kager  du kan forestille dig og kaffen er brygget på frisk ristede kaffebønner . Du kan være helt sikker på at Lise med hendes smittende humør og helt åbenlyse bageglæde vil forsøde din eftermiddag.

Tøj og det lækreste tilbehør

Haven får også besøg af Bodil Kristensen. Bodil er en lokal forhandler af bla. tøj og tasker. Bodil medbringer et udvalg af de forskellige varegrupper og der vil være mulighed for at prøve tøjet. Jeg er personligt helt vil med sko og tasker fra Tim og Simonsen men prøv selv at se på disse sider.

Tøj fra Friendtex (www.friendtex.dk)

Magnetsmykker fra Energetix (www.energetix.tv)

Tørklæder, skindtasker, bælter fra Tim og Simonsen (www.timogsimonsen.dk)

Aloe Vera produkter fra Forever (www.foreverliving.se)

Jeg har glædet mig til at invitere dig til dette års Åben have. Jeg elsker min have og jeg bruger rigtig meget tid derude, men kender du det ? Det er allerbedst når man kan dele sine oplevelser og nyde alt det man går og roder med med nogen andre. Det er 5. gang jeg holder Havens dag og det er uden sammenligning den dag jeg nyder mest i haven.

Gå ikke glip af denne oplevelse, den kan kun opleves den 8 september 2013

Kærlig hilsen

Birgitte

Morgenfruen

Gl. Vejlevej 14
8721 Daugård
www.morgenfruen.dk

Tags: , , , , , , , , , , ,